5 cl narancslé
5 cl ananászlé
3 cl citromlé
2 cl grenadine
2 cl eperszirup
Diszités 2 szem eper
Elkészités
Az összes adalékot keverőpohárban elkeverjük, hosszúitalos pohárba öntjük. Az epreket egy nyársra tűzzük és a pohárra fektetjük.
***********************************************************
4 cl vodka
1 dash angostura
francia pezsgő a feltöltéshez
Elkészités
Keverjük el a pezsgős kehelyben a hozzávalókat,öntsük fel a pezsgővel.
***********************************************************
2 cl vermut rosso
2 cl száraz vermut
2 cl gin
2 cl narancslé
Diszitéshez 1 koktél cseresznye
Elkészitése
Az összes adalékot a sékerben jéggel összerázzuk, pohárba szürjük. Pohár szélére szurjuk a cseresznyét.
***********************************************************
4 cl vodka
4-5 menta levél
3 kk citromlé
1/2 ek cukor ásványvíz
5-6 jégkocka
Elkészitése
A vodkát 4 mentalevelet, citromlét cukot a jégkockával sékerben összerázzuk. Majd pohárba töltjük, felöntjük hideg ásványvízzel. Egy mentalevéllel diszitjük.
***********************************************************