Finomságok, édesség, főttétel, levesek,koktélok

Levesek, előételek, főételek, torták, koktélok, édességek,sütemények

Cukkini diós majonézzel



 2 cs kapor

1 mogyorohagyma

2x1 ek citromlé

1/2 tk só

4 kis cukkini

2 tojás+ 1 sárgája

1 cs metélőhagyma

75 g dióbél

2 tk mustár

8 ek díóolaj

1 gerezd fokhagyma

4 ek natur joghurt

fehér bors

Elkészitése

A kaprot lecsipegetjük a száráról, a félbevágott mogyorohagymával ,citromlével,sóval,5 dl vízzel összefőzzük. A cukkinit megfőzzük benne majdhűlni hagyjuk. A tojásokat a lében megfőzzük/ keményre/, lehütjük, megpucoljuk és felkockázzuk. Metélőhagymát,kaprot apróra vágjuk, a diót feldarabóljuk. Tojás sárgájából a mustárral, olajjal, összetört fokhagymával,joghurttal majonézt keverünk. Hozzáadjuk az apróra vágott összetevőket,borsozzuk,sózzuk. A cukkiniről leitatjuk a nedvességet, hosszában félbevágjuk, kikaparjuk a magos részét, az üreget megtöltjük a salátával.

 


 

 



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 6
Heti: 7
Havi: 1
Össz.: 13 187

Látogatottság növelés
Oldal: Előételek
Finomságok, édesség, főttétel, levesek,koktélok - © 2008 - 2024 - edesseg.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »