Finomságok, édesség, főttétel, levesek,koktélok

Levesek, előételek, főételek, torták, koktélok, édességek,sütemények

Rakott hering

Hozzávalók

1 kg hering

400 g sárgarépa

1 gerezd fokhagyma

2 fej vöröshagyma

1 ek oliva olaj

3,7 dl almaecet

1 citrom

1 cs petezselyem

Elkészitése

A halat megpucoljuk, belsejét is szépen megtisztítjuk jól átmossuk szárazra töröljük. Megpucoljuk a répát zsülierne vágjük. A hagymát és fokhagymát megtisztitjuk,vékonyra szeleteljük. A zőldségeket olajon megpároljuk, 1,2 dl vizzel felfőzzük. Hozzáöntjük az ecetet és feéforraljuk. Felkarikázzuk a citromot,petrezselymet a száráról lecsipkedjük majd a hallal együtt a formába rétegezzük. A forró zöldséget lével együtt a halra öntjük. Fedő alatt főzzük. Főzés után hülni és érni hagyjuk. Hűtőben egy hétig is friss marad. Elkészités főzéssel kb 30 perc 

*******************************************************************



Weblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 1
Heti: 8
Havi: 2
Össz.: 13 188

Látogatottság növelés
Oldal: Halétkek
Finomságok, édesség, főttétel, levesek,koktélok - © 2008 - 2024 - edesseg.hupont.hu

A weblap a HuPont.hu weblapszerkesztő használatával született. Tessék, itt egy weblapszerkesztő.

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »